Tradicija & Strast

PELE gastro bar, Brodarska 1, Novi Beograd


Restoran kraj Save, spoj tradicionalnog i modernog. Gosti su diplomate, glumci, porodični ljudi, i svi oni koji znaju šta znači pravi hedonizam. Kako smo mi nastali, možete pročitati i ovde.


eleonas-traditional-cuisine

Tradicionalna atmosfera

LEVA obala Save, na samo tridesetak koraka od reke krije pravi biser. Ušuškan u zelenilu u ulici Brodarska 1, sa široko otvorenom hrastovom kapijom, restoran koji opravdava sva očekivanja, neguje porodičnu tradiciju već dugi niz godina. Nudeći gostima duh Beograda, spaja tradicionalne i inovativne zalogaje, kućnu atmosferu i pozitivnu energiju.

  • Za nas je Vaše zadovoljstvo na prvom mestu
  • To omogućava naš kvalitet


Šta mi nudimo

PORED ručka koji domaćice posle posla često ponesu kući, restoran radi i ketering, pa se njihovi specijaliteti mogu naći i u domovima Beograđana. Slavske trpeze, i mrsne i posne, takođe mogu biti njihovih ruku delo, a ko im jednom pokloni poverenje, ne menja ih lako.
U “PELE” gastro bar-u se organizuju svadbe, krštenja, rođendani i poslovni sastanci. Dogovara se lako, kao u porodičnoj kući.

Zahtevno je baviti se ugostiteljstvom, ali je i lepo. Tome smo posvetili život, a o uspehu govore gosti koji nam se vraćaju, jer su nam kvalitet i atmosfera koja vlada ovde jedina stvar koja predstavljaju suštinu.

Dana Stanić

Naš tim

Čovek da bi se vezao za neko mesto, prvo se veže za njegov tim

Break
Naš tim je sačinjen od iskusnih ljudi i onih kojima je požrtvovanost i posvećenost na prvom mestu. Onih kojima je rezultat i kvalitet jedino merilo.

Marko Markovic
kuvar
Volim da eksperimentišem i da našu kuhinju učinim posebnom, da naša tradicionalna jela obogatim ljubavlju i čarobnim ukusom.
Pera Perić
konobar
Ugostiteljstvo je za mene strast, kao i rad sa ljudima. Pružam svoj maksimum i uvek se trudim da se naši gosti osećaju kao da su kod kuće.
Marija Marić
menadžer
Za mene je Vaša sreća najvažnija. I svaka vaša zamisao postaje moj zadatak, koji svakako postaje i realizacija.

Trdacionalni & inovativni ukusi

Nudimo gostima duh Beograda, spoj tradicionalnih i inovativnih zalogaja, kućnu atmosferu i pozitivnu energiju.