Brodarska 1, 11070 Novi Beograd

Zašto PELE Gastro Bar?

Organizujte vaše venčanje, privatnu ili korporativnu proslavu u jedinstvenom ambijentu, na sjajnoj lokaciji, uz vrhunsku uslugu i gastronomsku ponudu za pamćenje – a sve već od 3200,- RSD! Nalazimo se tik uz reku, u zelenom pojasu sa novobeogradske strane Savskog mosta, raspolažemo salom sa 100 sedećih mesta i letnjom baštom, a tu je i veliki parking za sve goste.

Zašto baš PELE?

Organizujte vaše venčanje, privatnu ili korporativnu proslavu u jedinstvenom ambijentu, na sjajnoj lokaciji, uz vrhunsku uslugu i sa najboljom domaćom kuhinjom! Nalazimo se tik uz reku, u zelenom pojasu sa novobeogradske strane Savskog mosta, raspolažemo salom sa 100 sedećih mesta i letnjom baštom, a tu je i veliki parking za sve goste. Ne oklevajte – naše “all inclusive” ponude već od 3200,- RSD po osobi jednostavno nude najviše za vaš novac!

Venčanja

Dan vašeg venčanja je svakako jedan od onih dana koji se zauvek urezuju u sećanje. Zato, neka on protekne baš kao ste ga videli u mašti – svetao, veseo i bezbrižan, pun najtoplijih emocija, u znaku sreće i ljubavi. Mi smo tu da vam u tome diskretno pomognemo!

Privatne proslave

Planirate proslavu rođendana, krštenja, diplomsku žurku, godišnjicu mature, devojačko ili momačko veče…? O kakvoj god proslavi da se radi, PELE Gastro Bar je tu da vam obezbedi sve što je potrebno za zabavu i nezaboravno druženje sa vama dragim osobama. Svaki segment organizacije jednostavno prepustite nama i – uživajte u slavlju!

Korporativne proslave

Kada poželite da svojim zaposlenima, prijateljima i poslovnim partnerima, priredite zabavu u skladu sa renomeom vaše kompanije, PELE Gastro Bar je tu da vam ponudi originalan ambijent, besprekornu uslugu i pristupačne cene.

Galerije

Pišite nam: