Brodarska 1, 11070 Novi Beograd

Zašto izabrati PELE gastro Bar?

6 ikonica_plave

Na reci,
a u srcu grada

Atraktivna i lako dostupna lokacija, 50m od reke Save, sa velikim parkingom ispred objekta

6 ikonica_plave

Vrhunska
domaća kuhinja

Sveža, na licu mesta spremljena hrana, raznovrsni tradicionalni i internacionalni specijaliteti

6 ikonica_plave

Više od tri
decenije iskustva

Profesionalna organizacija, iskusan i dobro uigran tim i usluga po najvišim standardima

6 ikonica_plave

Za nas nema
male proslave

I sa 30, i sa 100 gostiju (kapacitet sa baštom) – uvek smo vam maksimalno posvećeni

6 ikonica_plave

Dobijate najviše
za vaš novac

Izaberite gotov paket ili kreirajte ponudu baš prema vašim željama i mogućnostima

6 ikonica_plave

Uvek prijatna
atmosfera

Jer, mi nismo tipična sala za proslave! Srdačnost, kao i topao, prirodan i prozračan ambijent

Restoran PELE Gastro Bar se nalazi na lokaciji do koje se lako i brzo stiže iz svih delova Beograda, čak i javnim gradskim prevozom, a nije ga teško ni pronaći – nalazi se neposredno uz Stari savski (tramvajski) most, sa novobeogradske strane, tek nekoliko desetina koraka od reke. Za goste iz unutrašnjosti, izlaz sa autoputa je udaljen svega tri minuta vožnje.

Smešten, praktično, u srcu grada, a, opet, ušuškan u zelenilo i izdvojen iz velegradske vreve, PELE Gastro Bar pruža utisak prozračnosti i topline, čije dobre vibracije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.. Neposredno ispred restorana nalazi se veliki javni parking.

Bez obzira na ponudu za koju se budete opredelili, kuhinja PELE Gastro Bara garantuje da će hrana savršenog ukusa, ali i izgleda, zadovoljiti i najprobirljivije goste. I što je takođe važno – da ničega u toku proslave neće zafaliti!

Od tradicionalnih domaćih specijaliteta, nezaobilaznih na svakoj slavljeničkoj trpezi, pa do kulinarskih čarolija koje možda nikada ranije niste probali, sva hrana biće spremljena na licu mesta, po najvišim higijenskim standardima i servirana sveža, slasna i ukusna. Ukoliko se gosti, ili deo gostiju, nalaze na posebnom režimu ishrane (vegetarijanski, veganski, posni ili jelovnik u skladu sa drugim verskim običajima), slobodno nam napomenite, potrudićemo se da i oni izađu sa proslave siti i zadovoljni.

S ponosom ističemo kako današnji PELE Gastro Bar, iako pod tim nazivom postoji svega nekoliko godina, zapravo čuva porodičnu tradiciju dugu više od tri decenije. Naime, u ovom istom prostoru, sada već daleke 1991. godine, renomirani beogradski ugostitelj Pele Stanić i njegova supruga Dana otvorili su restoran “Biser”. Zahvaljujući njihovom velikom znanju i požrtvovanosti, “Biser” je ubrzo postao omiljeno stecište Beograđana, ali i gostiju iz čitavog sveta – umetnika, boema, diplomata… – nadaleko poznat po svojim gurmanlucima i sjajnoj atmosferi. Upravo zbog toga, bezbrojna venčanja i druge proslave odigral,

Restoran je 2017. godine u potpunosti renoviran, kada je i poneo današnje ime, u spomen na svog osnivača. Njegovi naslednici su restoranu udahnuli novu energiju i život, ali je besprekorna ugostiteljska tradicija u potpunosti sačuvana. Prema tome, od nas u svakom trenutku možete očekivati gostoprimstvo, ljubaznost, maksimalnu posvećenost, sjajnu kuhinju i vrhunski nivo usluge. Prepustite nam kompletnu organizaciju vaše proslave i, od toga časa, počnite da razmišljate samo o tome kako da se što bolje provedete! Budite uvereni da vaše poverenje nećemo izneveriti.

Oduševljeni smo!
Mesto, usluga, SVE je na nivou! Vratićemo se opet i preporučujemo vam ga!

Glavna sala PELE Gastro Bara ima kapacitet oko 100 sedećih mesta (pogledajte plan sale), a tu je i dovoljno prostora za švedski sto, muziku i, naravno – igru! Kada vreme to dozvoljava, gostima je na raspolaganju i bašta (60 sedećih mesta), a, po potrebi, u funkciju se može staviti i manja prostorija oko šanka. Kada su u pitanju poslovni kokteli i slične zabave, gde gost nema svoje posebno mesto za stolom, kapacitet zatvorenog dela objekta je do 160 osoba.

U svakom slučaju, kakvu god proslavu da planirate i koliko god gostiju da očekujete, kvalitet naše usluge ostaće na najvišem nivou. Svesni smo da su i male proslave velike i važne onima zbog kojih se organizuju, a mi smo tu da učinimo da svima ostanu u najlepšem sećanju.

Što se tiče cena organizacije proslava, one su u PELE Gastro Baru izražene po gostu (“stolici”), a obuhvataju posluženje na bazi švedskog stola i neograničenu konzumaciju pića čija je lista precizirana u ponudi. Kroz tu cenu plaćate i zakup sale, kao i bazičnu dekoraciju prostora. Ukupnu cenu proslave ćete dobiti množeći cenu po gostu sa brojem gostiju – dakle, nema nikakvih skrivenih troškova! Ukoliko želite, u ponudu možemo uključiti i dodatne usluge, kao što su profesinalna dekoracija sale (svilene mašne i stolnjaci, cvetni aranžmani, baloni…), muzičari, fotografi i snimatelji, luksuzni prevoz mladenaca i zvanica… Kod nas, međutim, niste uslovljeni da koristite bilo koju od njih i prihvatamo da taj izbor prepustimo vama.

Za vas smo pripremili tri osnovne ponude – paketa. Bez obzira o kom se paketu radi, uvereni smo da ćete dobiti najviše za vaš novac i da je odnos kvaliteta usluge i cene koju ćete za nju platiti među najpovoljnijima u Beogradu. Sve ponude možemo i da adaptiramo na zahtev, kombinujući ih, izbacujući i dodajući artikle, tako da savršeno uklope u vaše želje, potrebe i mogućnosti. Na upit, postoji i mogućnost organizacije poslovnih koktela.

Sjajna organizacija proslava, dobra hrana, lepa atmosfera.
Za svaku preporuku.

PELE Gastro Bar nije tipična sala za proslave i verovatno se nećemo svakome ni dopasti. Zato je tu zakon privlačnosti, da spoji one koji su, prosto, jedno drugom suđeni! Od nas očekujte, pre svega, gostoljubivost i nepretencioznu, toplu, opuštenu atmosferu, ali i profesionalnu uslugu, maksimalan komfor i najviše higijenske standarde u pripremi i serviranju hrane.

Enterijer je dizajniran u mediteranskom duhu, uz upotrebu prirodnih materijala i svetlih boja, sa brižljivo odabranim “vintidž” detaljima. Sala je okružena velikim staklenim površinama koje pružaju divan pogled na zeleni pojas uz reku, čineći ambijent prijatnim i prozračnim. A naveče, specifičan svetlosni štimung samog restorana, pogled na reku i preko nje – na novi grad u nastajanju, Beograd na vodi – stvaraju čudesnu atmosferu. PELE Gastro Bar je prostor u kome zaista možete da osetite pozitivne vibracije sa svih strana!

Pišite nam: